Online Marketeer bij Skillable

Ben jij een ambitieuze marketeer en heb je ervaring in online marketing en/of sales? Dan zijn we op zoek naar jou!

Online Marketeer bij Skillable

Ben jij een ambitieuze marketeer en heb je ervaring in online marketing en/of sales? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als parttime content en social media marketeer (8-12 uur per week) bij Skillable bied je ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van social mediacampagnes. Voor onszelf, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Daarnaast werk je mee aan websites en ga je aan de slag met het maken en bewerken van (video)content. 

We zijn op zoek iemand met een commerciële, ambitieuze en ondernemende instelling met ervaring in online marketing en/of sales. 

Deze skills heb je:

Ervaring met social media marketing en/of sales en een ondernemersmentaliteit.

Je herkent jezelf in:

Een leergierig, gemotiveerde zelfstandige werker met commerciële instelling.

Dit omschrijft jou

Je weet de weg op het wereldwijde web en social media heeft jouw interesse. Je hebt een passie voor online marketing en vind je het leuk dit over te brengen op anderen. Je vindt het leuk om na te denken over informatieve en inspirerende manieren om verhalen te vertellen. Niet alleen in woord, maar ook in beeld, weet jij de boodschap van onszelf en onze klanten tot zijn recht te laten komen. 

 Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid. Sterker nog, dit motiveert jou om nog beter je best te doen. Deze instelling is wat we zoeken.

Klaar om te solliciteren?

Breng jouw passie voor marketing in de praktijk en behaal mooie resultaten voor jezelf en onze klanten. Samen gaan we naar het volgende (digitale) level. Klik op de button hieronder en solliciteer direct!

×