We transformeren bedrijven om het maximale uit zichzelf te halen door een perfecte combinatie van strategie, marketing en technologie.

Marketing, advies en trainingen voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Skillable is een Full Service Digital Agency waar we innovatieve oplossingen creëren die jouw bedrijf verder helpen. We geven advies, analyseren en realiseren digitale marketingcampagnes. Met strategisch inzicht, de juiste marketing en nieuwste technologie gaan we tot het uiterste om resultaten te boeken voor jouw bedrijf. 

Strategie
Marketing
Social Advertising
Videoproductie

Video van onze online Video Academy

Strategie

Een heldere digitale strategie waarmee je digitale impact maakt. Een stip op de horizon die complexiteit verminderd en hoofd- van bijzaken onderscheid.

Positionering

Het uitvoeren van doelgroepanalyses, het ontwikkelen van buyer persona's en het mappen van de customer journey zorgt voor fundamentele markt- en klantinzichten.

Marketing

Ontwikkeling van succesvolle digitale (campagne) strategieën, advertentie strategie en uitvoering, en het doormeten van de effectiviteit door middel van marketing analyses.

Content & Productie

Met videomarketing maak je jouw contentstrategie succesvoller. Gecombineerd met de juiste beelden een teksten geef je jouw merk een sterke identiteit.
Skillable Werkwijze Zwart

Hoe we

Met jouw onderneming volledig ontzorgt op het gebied van online marketing, zodat je kunt blijven groeien met jouw business.

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

Bas

Digital Strategy @ Skillable.nl

Mijn naam is Bas van Lieshout en ik ben de oprichter van Skillable. Wij bieden diensten en advies op het gebied van online marketing. Met een flinke dosis energie zetten we de juiste strategie, marketing en technologie in om jouw organisatie te laten groeien.

Bas profiel rond 2

We zijn er trots op om samen te werken
met mooie merken.

ad2di copy

Wij helpen jouw bedrijf aan

Resultaat.

Zowel voor startende bedrijven als bestaande bedrijven die simpelweg expertise of extra capaciteit nodig hebben.

"Met onverwacht veel views op onze social media, zijn wij ontzettend tevreden. Voor herhaling vatbaar!"
Linsey
Ocaro Klantcontact
×