fbpx

Van strategie tot ROI

Wij helpen u relevant te blijven. We vertalen nieuwe technologieën in kansen voor uw bedrijf

Nieuwe technologie geeft aanleiding tot nieuwe (en betere) klant proposities. Nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan en exponentieel groeien is bereikbaarder dan ooit.

Het is tijd om het voortouw te nemen in deze digitale tijd. Uw uitdaging is hoe. Skillable is er om uw digitale vraagstuk op te lossen. Wij helpen u relevant te blijven. We vertalen nieuwe technologieën in kansen voor uw bedrijf.

Onze merkbelofte

Merkaanbod

Hoge kwaliteit, prestaties en optimale service

Merkessentie

Concurrentie, cultuur en community

Merkbelofte

Kwaliteit door service

Over Bas

Eigenaar Skillable.nl

Mijn naam is Bas van Lieshout en ik ben de oprichter van Skillable. De afgelopen jaren heb ik bij meerdere bedrijven meegewerkt aan digitale marketing strategieën, digitale transformaties, branding en contentcreatie. Naast deze relevante praktische ervaring heb ik mijn master in Strategic Management behaald.

Ik help u om relevant te blijven in de huidige, snel veranderende digitale wereld. We vertalen nieuwe technologieën in kansen voor uw bedrijf. Mijn kernwaarden zijn kwaliteit, flexibiliteit en effectiviteit. De combinatie van mijn kennis over digitale marketing en jouw kennis van de organisatie/sector zorgen voor effectief eindresultaat.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen op het gebied van digitale marketing.

Wie weet tot snel!

×