Over onze strategiesessie

Ter voorbereiding op ons gesprek, bekijk deze video van 2 minuten en bekijk de Skillable veelgestelde vragen hieronder.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, meer te leren over je bedrijf en te kijken of we je kunnen helpen!

Mijn naam is Bas van Lieshout en hier is wat informatie over mij:

1. Skillable.nl – eigenaar & digitaal strateeg
2. Msc. Strategic Management – Master of Science in Marketingstrategie
3. Consulting sessies –  het afgelopen jaar ruim 40 bedrijven succesvol geholpen
4. Favoriete boek – Awaken the Giant Within, Tony Robbins

 

Onder andere deze klanten gingen je voor

"Pro-actief, professioneel en adequaat is hoe we het werken met Bas en Skillable ervaren. En zijn drijfveren matchen met onze kernwaarden, vandaar dat we onze samenwerking steeds verder uitbouwen."

Rogier van Aanholt

"Bas weet waar hij het over heeft, denkt mee, en kijkt echt wat werkt voor mijn branche. Hij durft ook 'nee' te zeggen wanneer iets in zijn ogen geen goed idee is. Dat werkt prettig. Ik kan hem van harte aanbevelen!"

Jesse Hendriks

FLOWR Facebook advertisement

"Door de vakkundige werkwijze van Skillable, heeft onze investering zich tijdens deze campagne direct terugbetaald in opdrachten van maar liefst 180x het investeringsbedrag!"

Floris Vermeulen

Veelgestelde vragen over Skillable

Skillabe is in het leven geroepen omdat er enorm veel dienstverleners, consultants of andere experts zijn die enorm goed zijn in hun vak, maar daarbij welk een aantal uitdagingen ervaren:

  • Ze vinden het lastig om focus aan te brengen in hun bedrijf. Wij helpen je bij het creëeren van deze helderheid en focus.
  • De business komt online helemaal niet over zoals het offline is. Wij vertalen jouw verhaal online, zodat het de juiste snaar raakt bij de doelgroep
  • Je hebt een tekort aan leads, de kwaliteit van de leads is te laag, of je hebt nu veel werk, maar wilt meer consistentie voor de toekomst.
  • Je maakt nu teveel keuzes op basis van gevoel. Wij leren je hoe je op basis van cijfers de juiste keuzes maakt, waardoor je voorspelbaar, consistent en winstgevender werkt.

De Skillable Marketing Accelerator is een hybride (offline & online) busines programma en bestaat uit trainingsvideo’s, tools, live Q&A calls en een community van ondernemers. Daarnaast zorgen we dat je het werk echt uitvoert door onze wekelijkse accountability check-ins. Ook heb je 24/7 support voor vragen van Bas en team.

We beginnen met een kick-start bij ons op kantoor. We analyseren jouw huidige situatie en zoeken we uit hoe we je in de kortst mogelijke tijd naar de gewenste situatie kunnen brengen. Wij voorzien je van een duidelijk pad, een op maat gemaakt stappenplan en goede begeleiding om dat plan ook daadwerkelijk uit te voeren

Een investering van tijd, geld en inzet vanuit jullie is nodig. Om resultaten te behalen, moeten we allebei onze schouders er onder zetten. Als je dit leest dan zal de prijs je misschien fors lijken, maar onze klanten realiseren zich altijd dat € 3500 echt een koopje is, gezien de resultaten die ze behalen en de andere opties die voor hen beschikbaar worden.

De Accelerator is geschikt voor jou als je een B2B dienstverlener, coach, consultant, bureau of expert ben met een bestaand bedrijf met serieuze groeiambities

Om de Accelerator te kunnen volgen vragen we van je dat je skills, kennis of expertise in een specifiek vakgebied hebt en je testimonials en cases van je klanten hebt om dat te kunnen bewijzen.

De accelerator begint bij de kick-off sessie en duurt dan drie maanden. Deze kick-off plannen we direct na de start in. Je krijgt levenslang toegang tot de online leeromgeving en onze community.

De accelerator is een hybride programma en vindt dus zowel offline als online plaats. De sessies zijn bij ons op kantoor, de Q&A-calls, videotrainingen, werkbladen en overige tools zijn gemakkelijk online toegankelijk vanaf jou laptop of smartphone.

×