Over ons
Bas van Lieshout online advertising

Bas van Lieshout

Digitale Strategie & Online Advertising

Jordi profiel

Jordi Lam

Social Advertising & Campagne management

Bob Poulissen social advertising

Bob Poulissen

Social Media Management

Jesse Engels content advertising

Jesse Engels

Content creator & Creative

De online wereld verandert snel. Je hebt vele verschillende soorten skills nodig om het tot een succes te maken. Van social media marketing, e-mailmarketing, online adverteren, funnels maken, website optimalisaties, copywriting, prospecting, videoproducties etc.

Het is zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en twijfelt over de juiste marketingaanpak. Daarnaast merk je dat de marketing vaak niet consistent genoeg is, of je simpelweg meer resultaat wilt behalen op het gebied van online marketing.

Je weet als geen ander, marketing en sales zijn echt als zuurstof voor je business.

Onze kernwaarden

Wat doen jullie anders dan?

Bij Skillable ligt onze focus puur op service organisaties. Denk dan aan dienstverlenende mkb’ers en projectorganisaties, maar vooral ook aan freelancers, zzp’ers, creatievelingen, coaches, trainers, adviseurs en andere experts. 

Koud bellen en offline netwerken is niet meer van deze tijd. Het werkt zeker nog wel, maar er zijn betere en effectievere manieren om je marketing uit te voeren.

Wij begrijpen hoe we jullie onderscheidende vermogen online tot uiting brengen, zodat het ook echt de juiste merkzichtbaarheid oplevert en het je ook daadwerkelijk de klanten of het personeel oplevert waar je naar op zoek bent.

FD58515B-C7A2-4BC9-AF3A-6D228F65592E 2

Samen met onze klanten gaan we aan de slag om een complete online marketing machine op te bouwen, specifiek op maat gemaakt voor hun situatie en doelen. We houden het simpel met focus op resultaat.

Op deze manier kom je vaker aan tafel met fijnere klanten, word je beter in sales en kun je meer klanten bedienen in dezelfde tijd.

Bas en zijn team zullen je voorzien van continue begeleiding en support om er zeker van te zijn dat de plannen ook echt door jullie worden uitgevoerd. 

Klaar voor betere online zichtbaarheid en een continue en voorspelbare stroom aan aanvragen? Plan nu je kennismaking in!

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen

Op zoek naar dé digitale partner voor jouw bedrijf?

Klik op de button hieronder om te ontdekken hoe we jouw organisatie zouden kunnen voorzien van een continue en voorspelbare stroom aan aanvragen. 

×