Over ons

Bas van Lieshout

Digitale Strategie & Online Advertising

Glenn Manders

Social Media & Contentbeheer

Jesse Engels

Videograaf & Creative

Skillable bouwt aan strategische marketing die jouw bedrijf verder helpt. Samen gaan we naar het volgende digitale level.

Dat doen we door jouw online strategie te verbeteren en (advertentie)campagnes in te zetten op Google, Facebook, Instagram en Linkedin. Om deze succesvol te laten verlopen creëeren we de mooiste video’s, werken we aan jouw online positionering en optimaliseren we je website.

Onze kernwaarden
Het verhaal achter Skillable

Al van jongs af aan wist ik (Bas van Lieshout) heel zeker: ik hou ervan om mensen te helpen en ik wil gaan ondernemen.

In 2016, tijdens mijn Bedrijfskunde studie, was het zover. De oprichting van mijn ‘eigen bedrijf’, Van Lieshout Media. Naast mijn studie begon ik met het produceren van video’s. Dat was het begin van de reis die na mijn studie leidde naar de oprichting van Skillable.

Tijdens de projecten merkte ik dat er op de werkvloer bij klanten steeds meer behoefte ontstond om waardevolle skills zelf in te kunnen zetten. Skills die je vaak niet tijdens je studie hebt geleerd (videoproducties, copywriting, social media management, advertising etc.)

Ik wilde hier iets mee en na mijn studie afgerond te hebben werd het tijd om deze behoefte te gaan vervullen. 

Dat is het moment waarop Skillable is ontstaan.

Het oorspronkelijke doel was om een platform te realiseren waar medewerkers van organisaties deze individuele skills konden leren. 

Mijn persoonlijke ervaring met videoproducties, mijn marketingstudie, boeken, podcasts en online marketingtrainingen leerden mij echter dat ik bedrijven beter en vooral sneller verder kon helpen met hun marketingstrategie. Een algehele, overkoepelende strategie ontbrak namelijk vaak.

Ik merkte dat niet alleen de individuele skills, zoals een mooie video belangrijk waren, maar juist de combinatie van alle facetten (strategie, content en marketing) echt zorgde voor het juiste resultaat. 

Daarom doen we nu wat we doen. We overzien de gehele marketingstrategie voor bedrijven en maken dat mogelijk door de juiste skills in te zetten en gaandeweg medewerkers erbij te betrekken, zodat ook zij zichzelf de juiste skills eigen maken.

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen

Op zoek naar dé digitale partner voor jouw bedrijf?

Wanneer je met ons verbonden bent, laat je jouw bedrijf niet alleen groeien. We staan achter je en doen ons best om bij te dragen aan de groei van je hele team en organisatie. Ben je benieuwd of wij je verder kunnen helpen? Neem volledig vrijblijvend contact op voor een kennismaking en dat spreken we je snel!

×