Boost jouw online marketing in 4 dagen met de Skillable Marketing Vierdaagse

Je bent druk. Marketing is en blijft een ondergeschoven kindje. Je hebt een duidelijk plan nodig met taken die je met minimale tijdsinspanning maximaal resultaat opleveren.

Met de Skillable Marketing Vierdaagse bouw je in 4 dagen samen met Bas een marketingmachine. Zo heb je een helder plan en een sterke fundering waarmee je  voorspelbaarder aan tafel komt bij fijne klanten en jouw online marketingactiviteiten naar het volgende level tilt.

Voor wie is het

De marketing vierdaagse is geschikt voor iedereen die iets verkoopt wat niet direct ’tastbaar’ is. Dat kun je samenvatten in de volgende categorieëen:

 • Freelancers & ZZP’ers
 • Coaches & Consultants
 • Creatives & agency owners
 • Dienstverleners & kennisondernemers

Wat is het?

Met een groep van 4-6 medeondernemers bouwen we in 4 dagen jouw marketingmachine waarmee je de rest van het jaar consistent en voorspelbaar en vaker aan tafel komt bij fijne klanten.

 • Creëer helderheid en laser focus waardoor je in minder tijd meer voor elkaar krijgt
 • Creëer een aanbod waar de markt écht op zit te wachten 
 • Bouw een marketingsysteem waarmee je vaker en fijner aan tafel komt bij jouw potentiële klanten
 • Directe implementatie. In 4 dagen heb je niet alleen een plan, maar ook direct behaalde quick wins op website en social media
 • Maak keuzes op basis van cijfers. Hierdoor werk je voorspelbaar, consistent en zeer winstgevend

Betrokken, hebben de know how en helpen je verder met jouw bedrijf!

Nick Beernink

Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!

Feodor Bobkin

Skillable heeft ThreeFront B.V. aan de hand meegenomen in de wereld van digitale strategie. Samen hebben we opnieuw gekeken naar onze propositie en naar de (digitale) zichtbaarheid. Middels de ervaring, het ongekend hoge enthousiasme en de betrokkenheid van Skillable hebben wij enorme stappen gemaakt op het gebied van onze marketing. Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien! Skillable, we keep pushing! 🙂

Frenk van Assen – Threefront

Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!

Fritz Wierper – Optimeister

Als marketing een ondergeschoven kindje blijft, je structureel en methodisch wilt werken aan jouw marketing, dan moet je Skillable eens uitnodigen voor een kennismaking. Door gedisciplineerd met je samen te werken, helpen ze jou het marketing en sales proces door. Pluk daaruit de vruchten die bij jou passen. Hebben wij ook gedaan 😉

Nils Roemen – Experience Experts

Hoe werkt het

De Skillable Marketing Vierdaagse: in 4 dagen bouwen we een marketingmachine, werk je aan de fundering van je bedrijf en zorgen we voor een helder plan voor Q3 en Q4.

Wat krijg je?

 • 4 dagen live training bij ons op kantoor in Nijmegen (ochtenden)
 • Direct implementeren in de middag
 • Quick Wins voor jouw gehele online marketing

Extra’s

 • Tips voor optimalisatie van de gehele website
 • Toegang tot Online Trainingsmodules van Skillable met concrete opdrachten, werkbladen, tips, tricks & how to’s video’s

Benieuwd of de Skillable Marketing Vierdaagse wat voor je is?

Plan dan een kennismaking in via onderstaande kalender, en we zullen samen kijken of we een goede match voor elkaar zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

×