Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen vast op een rijtje.

Het programma is zeer uitgebreid. Zo houden we LIVE sessies bij ons op kantoor, spreken we elkaar meerder malen per week, krijg je toegang tot onze online leeromgeving en alle systemen, tools en technieken om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. Wil je meer weten over het programma? Plan dan een online kennismaking in.

Dat kun jij zelf het beste inschatten, maar de tijd leert dat geen enkel moment de juiste is. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Je zult aanpassingsvermogen willen laten zien als je daadwerkelijk dingen wilt veranderen. 

Klanttevredenheid is prioriteit één. Elke klant is maatwerk en daarom werken wij altijd 1-op-1 met klanten. We zorgen ervoor dat jouw specifieke wensen en doelen worden behaald. In de 1-op-1 setting behandelen we al je vragen omtrent jouw online strategie, website, social media en content. We gaan door totdat jij tevreden bent. 

Wij zullen veel voorbereiden voorafgaand aan de  sessies. Hierin werken we alle concrete pijlers voor je uit. Tijdens de implementatie vragen we je gemiddeld rekening te houden met 1 à 2 uur per dag om de transformatie succesvol door te voeren in jouw organisatie.

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen werken wij uitsluitend met kleine dienstverlenende ondernemers. Daarin onderscheiden we twee soorten.

Groep 1: dienstverleners, solopreneurs, consultants of agency eigenaren met een omzet tussen de 75-300k. Ze hebben de afgelopen jaren klanten al goed geholpen, maar zijn klaar om te groeien naar een volgend niveau. Dat kan zijn in omzet en winst, maar ook in output, team en/of voldoening. 

Groep 2: MKB dienstverleners en projectorganisaties met een omzet tussen de 1-10 miljoen. Wij helpen deze organisaties met het bouwen van een brug naar online en zorgen ervoor dat deze bedrijven toekomstbestendig staan.

Vele van onze klanten zijn al jarenlang klant en daar zijn we trots op. Samen bouwen we de brug naar online impact.

De Accelerator is een sprint van drie maanden. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van het bedrijf, de hoeveelheid betrokken personen en eventuele extra’s zoals het produceren van een video en eventuele persoonlijke wensen. De prijs is vanaf €4000 excl. BTW voor het gehele traject. De prijs spreken we altijd vooraf af.

Yes, de betaling kan in één keer vooraf of in termijnen. Als je het fijner vindt om per maand te betalen is dat ook mogelijk.

Na de Accelerator staat jouw gehele online aanwezigheid als een huis. Je hebt dan een solide basis staan om te werken aan de verdere groei van jouw organisatie.

Mocht je interesse hebben in een vervolg na het traject, dan is dat zeker bespreekbaar. Vele van onze klanten verlengen de samenwerking om de online impact verder te verduurzamen.

Jazeker, daar streven we juist naar. Maar we beginnen altijd eerst met maatwerk 3 maanden Accelerator waarin we bouwen aan de fundering van de volgende stap in jouw bedrijf.

Wanneer deze staat en de eerste resultaten zijn behaald kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om vervolgacties gezamenlijk op te pakken. We hebben klanten waar we al sinds het begin van Skillable prettig mee samenwerken en onder andere de volgende werkzaamheden mee uitvoeren:

  • Het verder optimaliseren van de online propositie, branding en online uitstraling
  • Het uitbouwen van de website (blogs, video’s, nieuwe diensten, cases etc.)
  • Het ontwerpen en bouwen van marketingfunnels (whitepapers, video’s, e-mailmarketing etc.)
  • Het uitvoeren en optimaliseren van de contentstrategie
  • Het vergroten van het online netwerk en het genereren van afspraken (outreach strategie)
  • Het runnen van social media advertentiecampagnes
  • Het creëeren van foto-/videoproducties (denk dan aan werkwijze video’s, casevideo’s, testimonial video’s)

Veel van deze werkzaamheden zijn ook al inbegrepen in de accelerator.