fbpx

Facebook en Instagram Advertising

Consistent meer bezoekers, leads en klanten voor jouw business

Zou je graag meer bezoekers en klanten willen hebben?

Zet Facebook & Instagram Advertising in met Skillable! 

In een ideaal scenario staan jouw potentiële klanten ineens voor de deur en nemen ze jouw product op dienst af. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak overkomt jou dit? Om voldoende business achter de hand te hebben is advertising een belangrijk onderdeel van jouw marketing en salesproces. Hoe pak je dat het beste aan? Welke middelen kun je daarvoor inzetten? En hoe zet je hiermee een succesvolle marketingcampagne op? 

iPhone Skillable Facebook pagina

Leads herkennen, bereiken en klant laten worden

Online leadgeneratie bestaat uit het herkennen, bereiken en ‘overhalen’ van je doelgroep om een bepaalde actie uit te voeren. De eerste cruciale stap is het verkrijgen van inzicht in jouw doelgroep: wie zijn het en waar zijn ze te vinden? Vervolgens zetten we een methode in die gegarandeerd werkt om de doelgroep te activeren. Hierbij is de boodschap en de trigger om actie te ondernemen erg van belang.

Voor welke bedrijven is dit interessant?

Onze advertising methode werkt niet zomaar voor elke business. Natuurlijk kun je voor elk bedrijf leads genereren, maar dat wil niet zeggen dat advertising voor elke business interessant is. Onze methode van het genereren van nieuwe klanten werkt vaak goed voor lokale, offline bedrijven. Denk daarbij aan bedrijven in de volgende sectoren:

  • Accountants / boekhouders
  • ZZP’ers / freelancers
  • Gezondheidszorg (Tandartsen, orthodontisten, chiropractors, fysiotherapeuten etc.)
  • Autobedrijven / Rijscholen
  • Makelaars

Hoe werkt het?

Als je besluit om met ons in zee te gaan introduceren we een creatieve marketingcampagne bij jouw doelgroep. Via Facebook & Instagram advertising creëren we meer zichtbaarheid, websitebezoekers, leads en klanten voor jouw business. Het activerende element binnen de campagne zorgt ervoor dat de binnengekomen leads direct en naar jou verstuurd worden en waar mogelijk automatisch worden ingepland.

Het resultaat

  • Meer zichtbaarheid online
  • Meer websitebezoekers
  • Meer afspraken ingepland
  • Meer klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Neem contact met ons op!

×