Ervaringen

Dit is wat klanten over ons te zeggen hebben.

“Skillable heeft onze marketing een nieuwe dimensie gegeven met puntgave projectfoto’s en -video’s. Top werk!”

Dirk Allard

“Bas en een super gedreven marketing professional die verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen!”

Franck Evers

“Pro-actief, professioneel en adequaat is hoe we het werken met Bas en Skillable ervaren. En zijn drijfveren matchen met onze kernwaarden, vandaar dat we onze samenwerking steeds verder uitbouwen.”

Rogier van Aanholt

“Bas weet waar hij het over heeft, denkt mee, en kijkt echt wat werkt voor mijn branche. Hij durft ook ‘nee’ te zeggen wanneer iets in zijn ogen geen goed idee is. Dat werkt prettig. Ik kan hem van harte aanbevelen!”

Jesse Hendriks

“Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing.”

Marc Hak

“Professioneel bedrijf, weten de juiste ads te ontwikkelen en te onderhouden voor optimaal resultaat op de socials. Wij zagen mede dankzij Skillable een mooie stijging in onze omzet!”

Sanne Kersten

Jouw (online)business accelereren?

We zijn trots op onze projecten en delen ze graag met je. Wil je meer weten over de projecten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag alles over. 

Op zoek naar dé digitale partner voor jouw bedrijf?

×