Ervaringen

Cases en testimonials van onze klanten.

Cases

Optimeister

Nieuw aanbod, online positionering, merkverhaal en online strategie.

Samenwerkingen gestart met 5 (inter)nationale merken

ISW

Merkverhaal, online strategie en marketingcampagnes

500+ inschrijvingen van internationale studenten

Look at that Video

Aanbod, online positionering, pricing, merkverhaal en LinkedIn strategie

500% groei LinkedIn netwerk, 6 nieuwe, langdurige klanten

BeeldFanaat

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

2 nieuwe klanten + 4 langdurige samenwerkingspartijen in 1 maand

Threefront

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

6 opdrachten bij (inter)nationale merken

Gruzzy Recruitment

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

omzetgroei van +65%
gerealiseerd in 9 maanden

Testimonials

Wim van Baaren
van Van Baaren Consultancy
Formuleren van mijn plan, het beter vermarkten van mijn waarde en bijbehorende strategie
Bas heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn plan, het beter vermarkten van mijn waarde en bijbehorende strategie. Ik vond de samenwerking zeer prettig en ik raad het ten zeerste aan om met Bas samen te werken. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van zijn enthousiasme, kennis en energie.
Fritz
van Optimeister
Meerdere samenwerkingen met (inter)nationale merken
Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!
Nick Beernink
van Opscheppers
Gegroeid van start up naar horeca branding agency
Betrokken, hebben de know how en helpen je verder met jouw bedrijf!
Joost Alkemade
van Digital and Media Solutions
Een zeer waardevolle aanvulling voor ons bedrijf! Zeker een aanrader!
Skillable werkt met een enthousiast team dat met veel energie de projecten aanpakt. Ze zijn creatief en breed inzetbaar: een zeer waardevolle aanvulling voor ons bedrijf! Zeker een aanrader!
Nils Roemen
van Experience Experts
Door gedisciplineerd met je samen te werken, helpen ze jou het marketing en sales proces door.
Als marketing een ondergeschoven kindje blijft, je structureel en methodisch wilt werken aan jouw marketing, dan moet je Skillable eens uitnodigen voor een kennismaking. Door gedisciplineerd met je samen te werken, helpen ze jou het marketing en sales proces door. Pluk daaruit de vruchten die bij jou passen. Hebben wij ook gedaan 😉
Frenk van Assen
van Threefront
icon samen groeien
Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien!
Skillable heeft ThreeFront B.V. aan de hand meegenomen in de wereld van digitale strategie. Samen hebben we opnieuw gekeken naar onze propositie en naar de (digitale) zichtbaarheid. Middels de ervaring, het ongekend hoge enthousiasme en de betrokkenheid van Skillable hebben wij enorme stappen gemaakt op het gebied van onze marketing. Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien! Skillable, we keep pushing! 🙂
Danna Christina
van International Students Work
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen.
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen. Niet alleen een geweldige marketeer, hij denkt als een strateeg, hij is in staat om in een groter geheel te denken, wat erg handig is om onze marketingdoelen en funnel te sturen. Hij is zeer ondersteunend en behulpzaam gedurende het hele proces. Nogmaals bedankt!
Feodor Bobkin
van Bobkin Digital
Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Ella Waanders
van Aan Hogerwal
Na een paar maanden volop in het werk
“Bas heeft me supergoed geholpen om de focus voor mijn advies & coachingspraktijk weer te formuleren. Dankzij het traject bij hem heb ik een beter verhaal en dat heeft zich meteen uitbetaald: ik zat na een paar maanden volop in het werk! Inhoudelijk vind ik hem echt een kei. Hij weet wat de mogelijkheden zijn en denkt creatief mee. Ik moest zelf ook echt aan de bak en daar zorgde hij wel voor! Voor mij was dat heel goed. Wat ik misschien wel het allerfijnst vond, is dat ik merkte dat hij me oprecht wilde helpen en daar zijn best voor deed. Echt heel fijn.”