Nijmeegse ondernemers opgelet! Digitaliseringsvouchers (tot €2500,-) Gemeente Nijmegen

De gemeente Nijmegen constateert dat de digitalisering van klein MKB en ZZP in een stroomversnelling gekomen is en dat ondernemers in korte tijd en met beperkte middelen een goede digitale strategie moeten optuigen.

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij een Nijmeegse ZZPer of MKB ondernemer en kan jouw online marketing wel een boost gebruiken? Dan is de Nijmeegse Digitaliseringsvoucher iets voor jou. Gemeente Nijmegen stelt maximaal € 2.500,00 subsidie aan Digitaliseringsvouchers ter beschikking voor Nijmeegse MKB en ZZP ondernemers die juist nu willen digitaliseren.

Ondernemers merken dat digitalisering niet langer een ‘nice-to-have’ is, maar dat digitaliseren is een ‘must’ is geworden. Om ondernemers te ondersteunen bij de digitalisering, die hen in een anderhalvemetereconomie meer omzet helpt genereren, biedt de gemeente Nijmegen digitaliseringsvouchers aan. Deze vouchers dekken 50% van de kosten voor digitale dienstverlening wanneer deze bij een aangemeld Nijmeegs bedrijf wordt afgenomen (Skillable= aangemeld).

Waar moet jouw onderneming aan voldoen?

 • De onderneming van de aanvrager is gevestigd in de gemeente Nijmegen;
 • De onderneming van de aanvrager heeft in totaal maximaal 10 werknemers (FTE);
 • De regeling geldt van 1 mei 2020 tot en met 31 oktober 2020 of de grens van het budget bereikt is;
 • De aanvrager moet duidelijk maken hoe de digitaliseringsvoucher bijdraagt aan het genereren van omzet die door de anderhalvemeter economie onder druk is komen te staan;
 • Per onderneming kan er één aanvraag voor ondersteuning van de digitalisering worden ingediend;
 • Het bedrag is maximaal 50% van de investering met een maximum van € 2 500,00;
 • De voucher is alleen inwisselbaar bij Nijmeegse ondernemingen die bij RvN@ zijn aangemeld. De complete lijst met Nijmeegse ondernemingen, waaronder Skillable , vind je via deze link;

 

Waar kun je de digitaliseringsvouchers voor gebruiken?

Bij Skillable hebben we ruime kennis en ervaring in de online wereld en kunnen je op allerlei vlakken ondersteunen. Denk aan:

 • Advies over jouw digitale strategie. Bijvoorbeeld ons Quickwins Rapport om snel stappen te zetten of de Digitale Fundering om jouw bedrijf digitaal helemaal op de kaart te zetten.
 • Een verbeterde, conversie geoptimaliseerde website die meer omzet helpt genereren.
 • Koppelingen met andere digitale bronnen zoals met een CRM, Administratie en/of ander management systeem.
 • Online marketing/social media campagne voor het meetbaar bereiken en activeren van de gewenste doelgroep(en).

Bereik digitale doelen en maak ambities waar

 

Skillable helpt jou om je digitale doelen te bereiken en je online ambities waar te maken. Om in aanmerking te komen voor de subsidie van maximaal € 2.500,00 moet je als Nijmeegse onderneming digitale dienstverlening afnemen bij een aangemeld Nijmeegse digitale dienstverlener. Skillable is een van die Nijmeegse dienstverleners. Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 024-675 95 54

Ontdek Meer

Digital Strategy

Digitale marketingtrends voor de rest van 2020

We zijn inmiddels al aanbeland in juni en veel ondernemers zijn benieuwd naar hoe de marketingtrends er de komende tijd uit zullen zien. Laten we vooruitkijken naar wat de komende kwartalen ons te bieden hebben. Een goede ondernemer kijkt niet alleen vooruit, maar blikt eveneens terug op voorgaande ontwikkelingen en wat de impact daar dan van geweest is op zijn of haar bedrijf.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BEDRIJF?

Wij zorgen dat je relevant blijft in deze snel veranderende digitale wereld.

Bas profiel rond 2

Bas van Lieshout
Digital Strategy

×