Digitale strategie

Een stip op de horizon die hoofd- van bijzaken onderscheid.

Je wilt relevant blijven in deze snel veranderende digitale wereld. Maar hoe speel je in op deze continue verandering? Wij van Skillable staan voor je klaar. Met een frisse blik, een hoop nuchterheid en vooral met veel plezier zorgen we bij bedrijven voor meer klanten en omzet dankzij een goede digitale marketingstrategie.

Wij werken veel bij onze opdrachtgevers in-house. Hierdoor krijgen wij meer inzicht in jouw organisatie, wensen en behoeften om zo effectievere digitale marketingstrategieën te kunnen ontwikkelen en waar gewenst te implementeren. 

Strategisch advies nodig?

Quick Wins Rapport

We nemen jouw gehele marketing door. Met onze specialistische kennis leveren we een adviesrapport op waarin de focus ligt op kansen (quickwins) en aandachtspunten.

Met dit rapport vol quickwins kun jij of je team snel stappen gaan zetten met betrekking tot online marketing. Wanneer gewenst met onze hulp.

Digitale Fundering

Wij zetten de complete digitale fundering neer voor jouw online strategie. Met onze analytische denkwijze, sturing op data en analyse van de huidige situatie creëeren we een nulmeting. Daarna stellen we samen de doelen op die je met de online marketing activiteiten wilt bereiken.

Dit strategische fundament vormt de basis van jouw online doelen en is direct toe te passen, wanneer gewenst met onze hulp.

Skillable-Digital-Strategy-04687-min

Waarom Skillable?

  • Gespecialiseerd in strategische marketing voor automotive, bouw en techniek
  • Binnen een week aan het werk
  • Uitgebreid netwerk aan relevante specialisten

Strategie is onze kracht

Wij werken vanuit een strategisch oogpunt. Met universitaire opleiding, Google certificaten en een flinke dosis praktische ervaring gaan we resultaatgericht te werk. We kunnen snel schakelen en werken het liefst bij jou op kantoor. 

Samen met jou bouwen we aan een fundering en lange termijn visie voor jouw online marketing. We werken vanuit strategisch oogpunt en sturen op heldere Key Performance Indicators (KPI’s). Samen streven we naar groei en innovatie binnen jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze werkwijze

Onze geïntegreerde aanpak maakt jouw bedrijf klaar voor zelfstandige digitale groei. 

Skillable Werkwijze v2

1. Begrijpen

Begrijpen van de visie, missie, doelen, normen en waarden van het bedrijf.

2. Adviseren

Een zuiver advies waarmee we (digitale) doelstellingen kunnen realiseren.

3. Plannen

Een effectieve digitale strategie en plan van aanpak.

4. Implementeren

Implementatie van de digitale strategie met focus op resultaat en quick wins.

5. Review

Analyse van de resultaten en advies over optimalisatie.

We zijn er trots op om samen te werken met mooie merken.

Wij helpen jouw bedrijf aan

Resultaat.

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 024-675 95 54

×