James Horeca gaat samenwerking aan met Skillable & Beeldfanaat

James Horeca is samen met Skillable & Beeldfanaat aan de slag gegaan met het realiseren en uitvoeren van digitale marketingcampagnes. Vanuit strategisch oogpunt worden marketingcampagnes uitgevoerd.

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

James Horeca biedt de beste totaaloplossing voor strategische personeelsplanning in de horeca. Via de app van James Horeca zorg jij ervoor dat je de juiste horecamedewerkers hebt op het moment dat jij ze nodig hebt. 

Het bedrijf biedt een complete totaaloplossing voor strategische personeelsplanning in de horeca. Door vraag en aanbod in de horeca samen te brengen ontstaat meer rust en resultaat bij horecaondernemers in de omgeving Nijmegen, Utrecht en Amsterdam.

Beeldfanaat verzorgt hierbij de videoproducties. Met een creatief oog vangen zij beelden die het verschil maken. Met deze beelden laten we zien wie James Horeca is en hoe zij het anders doen dan de rest. 

Skillable verzorgt hierbij de digitale marketingcampagnes. Met een frisse blik, een hoop nuchterheid en vooral met veel plezier creëeren en optimaliseren wij digitale advertenties, zodat opdrachtgevers maximale impact maken in de digitale wereld.

De afgelopen maand is besteed om een digitale strategie te ontwikkelen en videocontent te creëren. Gezien de huidige maatregelen hebben we hier ruim de tijd voor genomen, zodat we binnenkort op het juiste moment live kunnen met de advertenties. 

De komende maanden zullen online advertentiecampagnes worden uitgevoerd en zal er meer videocontent gecreëerd worden. Voor meer informatie over James Horeca bezoek de website via onderstaande button.

Ontdek Meer

Digital Strategy

Waarom een digitale strategie formuleren?

Geloof jij in de kracht van het internet? Wij mensen zijn continue online. Jouw doelgroep dus ook. Een goede online marketing strategie kan ervoor zorgen dat je complete business veranderd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag.

Bas Profiel

Bas van Lieshout
Digital Strategy

×