Nijmeegse ondernemers opgelet! Digitaliseringsvouchers (tot €2500,-) Gemeente Nijmegen

Vanaf 1 maart 2021 worden digitaliserings vouchers aangeboden vanuit Regio Arnhem Nijmegen en het Ministerie van Economische Zaken. Het doel hiervan is om het brede MKB in de regio te ondersteunen en toekomstklaar te maken.

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben jij een Nijmeegse ZZPer of MKB ondernemer en kan jouw online marketing wel een boost gebruiken? Dan is de Nijmeegse Digitaliseringsvoucher iets voor jou. Gemeente Nijmegen stelt maximaal € 2.500,00 subsidie aan Digitaliseringsvouchers ter beschikking voor Nijmeegse MKB en ZZP ondernemers die juist nu willen digitaliseren.

Ondernemers merken dat digitalisering niet langer een ‘nice-to-have’ is, maar dat digitaliseren is een ‘must’ is geworden. Om ondernemers te ondersteunen bij de digitalisering, die hen in een anderhalvemetereconomie meer omzet helpt genereren, biedt de gemeente Nijmegen digitaliseringsvouchers aan. Deze vouchers dekken 50% van de kosten voor digitale dienstverlening wanneer deze bij een aangemeld Nijmeegs bedrijf wordt afgenomen (Skillable= aangemeld). Concreet gezien betekent dat dus dat je bij een investering van 2500 euro in de digitalisering van je bedrijf, je 1250 euro bespaart. 

 

Waar kun je de digitaliseringsvouchers voor gebruiken?

Bij Skillable hebben we ruime kennis en ervaring in de online wereld en kunnen je op allerlei vlakken ondersteunen. Denk aan:

  • Advies over jouw digitale strategie. Bijvoorbeeld ons Quickwins Rapport om snel stappen te zetten met jouw digitale marketing.
  • Een verbeterde, conversie geoptimaliseerde website die meer omzet helpt genereren.
  • Online marketing/social media campagne voor het meetbaar bereiken en activeren van de gewenste doelgroep(en).

Bereik digitale doelen en maak ambities waar

 

Skillable helpt jou om je digitale doelen te bereiken en je online ambities waar te maken. Meer informatie over de voorwaarden vind je hier. Of neem contact met ons op, we kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Stuur ons een e-mail of bel 024-675 95 54

Ontdek Meer

Digital Strategy

Waarom een digitale strategie formuleren?

Geloof jij in de kracht van het internet? Wij mensen zijn continue online. Jouw doelgroep dus ook. Een goede online marketing strategie kan ervoor zorgen dat je complete business veranderd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag.

Bas Profiel

Bas van Lieshout
Digital Strategy

×