D&MS kiest Skillable als partner voor digitale strategie

Digital & Media Solutions (D&MS) heeft Skillable gekozen als partner voor het realiseren en uitvoeren van de digitale marketingstrategie. Vanuit strategisch oogpunt worden marketingactiviteiten uitgevoerd en samen gaan we naar het volgende digitale level.

Deel deze post

D&MS levert al ruim 25 jaar Broadcast en IT-oplossingen voor de grootste spelers in de markt. Als systems integrator zorgen ze voor maatwerk en gaan voor het maximale resultaat: toekomstbestendige installaties waar je op kunt bouwen. 

Het bedrijf bouwt deze oplossingen onder andere voor Nederlandse radio- en tv-studios (o.a. NOS, NPO, Sky Radio), maar ook voor onderwijsinstellingen (o.a. Grafisch Lyceum Rotterdam, Hogeschool Utrecht, Erasmus Universiteit), multinationals en overheden. 

Skillable is een digitaal marketingbureau in Nijmegen. Met een frisse blik, een hoop nuchterheid en vooral met veel plezier creëeren en optimaliseren wij digitale marketingstrategieën, zodat opdrachtgevers maximale impact maken in de digitale wereld.

De afgelopen twee maanden zijn besteed om een digitale strategie te ontwikkelen en een nieuwe website te lanceren. Het doel hiermee was om duidelijker weer te geven wat D&MS nou precies doet en voor wie deze Broadcast en IT-oplossingen geschikt zijn. 

De komende maanden zal een social media strategie en e-mailmarketing worden uitgevoerd en zullen we deze nieuwe website verder aanvullen met cases van door D&MS afgeronde projecten. Zo zijn we begonnen met een case over het project ‘AV in Motion’ bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Klik op de button hieronder om deze case te bekijken.

Ontdek Meer

Waarom een digitale strategie formuleren?

Geloof jij in de kracht van het internet? Wij mensen zijn continue online. Jouw doelgroep dus ook. Een goede online marketing strategie kan ervoor zorgen dat je complete business veranderd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag.

Bas Profiel

Bas van Lieshout
Digital Strategy

×