CASE STUDY

GetyourStudio

online marketing versterkt door de productie van 10 casevideo's

De Uitdaging

 • Strategisch positioneren van GetyourStudio
 • Vergroten naamsbekendheid
 • Genereren van leads

De Oplossing

 • Digitale Strategie
  Het doel was om GetyourStudio kraakhelder te positioneren. Hier hebben we goed over nagedacht: hoe dragen we boodschap uit waar GetyourStudio voor staat.
 • Social media boost
  De verschillende social media kanalen van GetyourStudio bestonden nog niet of beschikten nog niet over het gewenste bereik. Wij zijn aan de slag gegaan om een groter bereik voor deze klant te realiseren door consistent relevante content te posten op deze kanalen.
 • Marketingcampagnes
  We hebben verschillende advertisements op social media ingezet voor GetyourStudio. Deze ads hebben we getarget op de verschillende doelgroepen van GetyourStudio. Dit allemaal om de naamsbekendheid te vergroten en GetyourStudio kraakhelder te positioneren onder de doelgroep.
 • Videoproducties
  Voor GetyourStudio hebben we enkele casevideo’s geproduceerd. Hierbij zijn we op bezoek geweest bij klanten van GetyourStudio die vertelden over hun ervaringen met het product. Deze casevideo’s hebben wij geproduceerd in samenwerking met Beeldfanaat.

Het Resultaat

Op de korte termijn heeft de social media boost een hoop zichtbaarheid opgeleverd. Waar we Instagram hebben opgezet, hebben we op Facebook en LinkedIn groei weten te bewerkstelligen.

Daarnaast bleek de marketingcampagne voor GetyourStudio uitermate succesvol. Door het targetten van specifieke doelgroepen, waarvoor de producten van GetyourStudio uitermate interessant zijn, wisten we veel tractie te creƫren. Hierdoor bleven de kosten per klik laag.

Al met al leverde onze inspanningen GetyourStudio waardevolle leads op. Op de lange termijn zal een stijging in het aantal offerte aanvragen plaats blijven vinden. Hiervoor zal gewerkt blijven worden aan een heldere online positionering door middel van consistent social media management en marketingcampagnes.

"Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing."

Marc Hak
GetYourStudio
×