CASE STUDY

Seefion

Seefion

Hoe we Seefion een online boost hebben gegeven

Samengevat

Lithium-ion accu’s worden steeds vaker gebruikt. Deze accu’s zijn echter zeer brandgevaarlijk. Ook door de kostbaarheid van deze accu’s, zijn deze accu’s een gewild object voor diefstal. Seefion biedt hiervoor de oplossing door het aanbieden van een brand- en inbraakveilige kluis voor Lithium-ion accu’s.

Ondanks een goed product, werd er echter nog weinig gedaan aan marketing binnen Seefion. Uiteindelijk hebben we een strategie uitgedacht, waarbij we tevens de website van Seefion volledig hebben vernieuwd, de social media hebben opgezet en een casevideo hebben geproduceerd.

doelen

Eerst strategisch positioneren, dan groeien met de juiste marketing.

Digitale strategie

Digitale Strategie

Het doel was om zichtbaar te worden bij de verschillende doelgroepen van Seefion en deze doelgroepen bewust te maken over Seefion. Hierbij hebben we nagedacht over welke content we kunnen inzetten voor deze specifieke doelgroepen en hoe we dit kunnen verspreiden.

Brand awareness door website optimalisatie

Website optimalisatie

We ontwikkelden een nieuwe website voor Seefion. Hierin was het belangrijk dat de belangrijkste informatie makkelijk vindbaar is voor de bezoeker van de website, zodat zij zo snel mogelijk weten wat Seefion doet en waar de kluis toe dient.

Brand awareness door videocontent

Videoproductie

In samenwerking met Beeldfanaat hebben we een casevideo opgenomen voor Seefion bij de afdeling Beheer en Onderhoud binnen de Gemeente Apeldoorn. Hiermee geven we een impressie aan potentiële klanten over mogelijke usecases van de kluis.

Brand awareness door social media

Social media

Seefion deed nagenoeg nog niks met social media. Wij hebben voor hen de social media opgezet door content te creëren, volgers te vergaren en consistent te posten op verschillende kanalen. Hierdoor is Seefion beter in beeld gekomen bij de verschillende doelgroepen.

Voorbeeld van content

Resultaten

Wij hebben Seefion een basis verschaft waar zij op voort kunnen boorduren. Door het bedenken van een heldere strategie zijn handvaten geboden waar in de toekomst nieuwe klanten mee geworven kunnen worden.

Daarnaast is er een compleet vernieuwde website opgeleverd, is de social media opgezet en voorzien van fraaie content en kunnen potentiële gebruikers de kluis in werking zien in de vorm van een casevideo. Door de frisse look-and-feel van Seefion is de brand awareness en de positionering van het bedrijf op een positieve manier veranderd.

Bereikte mensen door brand awareness
Content Seefion
Social media opgezet wat heeft geresulteerd in groei (100% organisch) en een uitgangspunt biedt voor de toekomst
De vernieuwde strategie heeft geresulteerd in meer zichtbaarheid en brand awareness voor Seefion

Wij helpen jouw bedrijf aan resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

×