CASE STUDY

GetyourStudio

GetyourStudio

Hoe we dit bedrijf een online boost gaven

Samengevat

GetyourStudio levert all-in-one, low-cost videostudio’s waarmee klanten op een laagdrempelige manier zelf videocontent kunnen creëren.

Voor GetyourStudio hebben we een digitale strategie uitgestippeld. Hierbij hebben we de social media kanalen van dit bedrijf een boost gegeven, onder andere door het realiseren van casevideo’s en het opzetten van marketingcampagnes.

doelen

Eerst strategisch positioneren, dan groeien met de juiste marketing.

Naamsbekendheid verhogen

Digitale Strategie

Het doel was om GetyourStudio kraakhelder te positioneren. Hier hebben we goed over nagedacht: hoe dragen we boodschap uit waar GetyourStudio voor staat.

Naamsbekendheid verhogen

Social media boost

De verschillende social media kanalen van GetyourStudio bestonden nog niet of beschikten nog niet over het gewenste bereik. Wij zijn aan de slag gegaan om een groter bereik voor deze klant te realiseren door consistent relevante content te posten op deze kanalen.

GetyourStudio Stills 14

Videoproducties

Voor GetyourStudio hebben we enkele casevideo's geproduceerd. Hierbij zijn we op bezoek geweest bij klanten van GetyourStudio die vertelden over hun ervaringen met het product. Deze casevideo's hebben wij geproduceerd in samenwerking met Beeldfanaat.

Online positioneren

Marketingcampagnes

We hebben verschillende advertisements op social media ingezet voor GetyourStudio. Deze ads hebben we getarget op de verschillende doelgroepen van GetyourStudio. Dit allemaal om de naamsbekendheid te vergroten en GetyourStudio kraakhelder te positioneren onder de doelgroep.

Gerealiseerde Videoproducties

Resultaten

Op de korte termijn heeft de social media boost een hoop zichtbaarheid opgeleverd. Waar we Instagram hebben opgezet, hebben we op Facebook en LinkedIn groei weten te bewerkstelligen.

Daarnaast bleek de marketingcampagne voor GetyourStudio uitermate succesvol. Door het targetten van specifieke doelgroepen, waarvoor de producten van GetyourStudio uitermate interessant zijn, wisten we veel tractie te creëren. Hierdoor bleven de kosten per klik laag.

Al met al leverde onze inspanningen GetyourStudio waardevolle leads op. Op de lange termijn zal een stijging in het aantal offerte aanvragen plaats blijven vinden. Hiervoor zal gewerkt blijven worden aan een heldere online positionering door middel van consistent social media management en marketingcampagnes.

Verscherpte positionering van het aanbod
Social media nieuw leven ingeblazen waarbij veel bereik is bewerkstelligd
Merkbaar 'top of mind' zijn bij leveranciers en klanten

Wij helpen jouw bedrijf aan resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

×