Breng focus aan in je bedrijf, hak knopen door, verwelkom consistent nieuwe klanten en realiseer bedrijfsgroei op basis van cijfers

De Accelerator is een 3 maanden durend programma, waarin je leert hoe je consistent en voorspelbaar hoge kwaliteit leads en klanten naar je toe trekt en meer rust, continuïteit en overzicht in je bedrijf creëert.

Voor wie is het

De Accelerator is geschikt voor jou als je een B2B dienstverlener, coach, consultant, bureau of expert ben met een bestaand bedrijf dat minimaal €5000 per maand omzet.

Om de Accelerator te kunnen volgen vragen we van je dat je skills, kennis of expertise in een specifiek vakgebied hebt en je testimonials en cases van je klanten hebt om dat te kunnen bewijzen.

Je vindt het nu waarschijnlijk lastig om een duurder aanbod te verkopen dan je gewend bent, op consistente basis klanten te ontvangen en op basis van data jouw bedrijf runnen.

Wat je ermee bereikt

De Accelerator helpt je het volgende te bereiken in 3 maanden of minder:

 • Creëer helderheid en laser focus waardoor je in minder tijd meer voor elkaar krijgt
 • Creëer een aanbod waar de markt écht op zit te wachten 
 • Bouw een marketingsysteem dat vreemden binnen een week omzet in klanten.
 • Ontvang jouw eerste 5 betalende klanten, zonder advertenties (ROI binnen 30 dagen)
 • Van vreemde naar betalende klant met een conversie voor verkoopgesprekken van meer dan 30%.
 • Maak keuzes op basis van cijfers. Hierdoor werk je voorspelbaar, consistent en zeer winstgevend

Wat deelnemers ervan vinden

Hoe het werkt

De Accelerator voorziet je van alles wat je nodig hebt om deze transformatie te realiseren:

De Skillable Marketing Accelerator is een hybride (offline & online) business programma en bestaat uit trainingsvideo’s, tools, live Q&A calls en een community van ondernemers. Daarnaast zorgen we dat je het werk echt uitvoert door onze wekelijkse accountability check-ins. Daarnaast heb je 24/7 support voor vragen van Bas en team.

We beginnen met een kick-start bij ons op kantoor. We analyseren jouw huidige situatie en zoeken we uit hoe we je in de kortst mogelijke tijd naar de gewenste situatie kunnen brengen. Wij voorzien je van een duidelijk pad, een op maat gemaakt stappenplan en goede begeleiding om dat plan ook daadwerkelijk uit te voeren.

 • Business & Marketing sessies: 2x 1-op-1 een dagdeel online of bij ons op kantoor werken aan jouw business en marketingstrategie
 • Online leeromgeving: tientallen trainingsvideo’s met stapsgewijze instructies (er wordt geen detail gemist).
 • Tools: krijg alle tools, softwares en technieken die nodig zijn om alle bedrijfssystemen te bouwen, testen, onderhouden en optimaliseren.
 • Community: online-community waar je met andere leden van Skillable kunt connecten en je netwerk kunt uitbreiden
 • Begeleiding: 2x 2 uur per week Q&A calls waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen.
 • Accountability: 2x per week op maandag en vrijdag contact (garantie op het daadwerkelijk uitvoeren van de plannen die gemaakt zijn)
 • Ondersteuning: krijg 24/7 ondersteuning via de chat met onze zeer bekwame coaches.

Hoe te beginnen?

Als je een expert bent met een bestaand bedrijf dat minimaal €5000 per maand omzet en je geïnteresseerd bent in het verkopen van een geoptimaliseerd aanbod, op consistente basis nieuwe klanten te ontvangen en jouw bedrijf aansturen op basis van data.

Plan dan een strategiesessie in via onderstaande kalender, en we zullen samen kijken of we een goede match voor elkaar zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Als je vragen hebt, mail naar info@skillable.nl

×