Filmen met je smartphone online cursus

IN 7 Stappen Een Winnend Social Media Plan Ontwikkelen

Accelereer jouw digitale business met een ijzersterk social media plan. Leer hoe je in 7 stappen meer leads, klanten en omzet binnenhaalt met social media.

Gratis

Filmen met je smartphone online cursus

Nederlandse
Cursus
iMovie

Begrijp de basis van iMovie en wordt een iMovie expert. De complete iMovie-cursus ontworpen voor beginners en gevorderden.

€39,95 incl. BTW

Online cursus filmen met je smartphone

Skillable
Video
Academy

Smartphone video voor beginners – online cursus iPhone-video maken. Film & edit video’s als een pro zonder dure apparatuur, software of eerdere ervaring.

€299 incl. BTW

Wat onze cursisten zeggen

Een geweldige training over video, social media en marketing! Als je niet weet waar je moet beginnen voor je online zichtbaarheid of weet hoe dit werkt dan raad ik je Skillable zeker aan!
Danny Lucas
Zelfs een leuke cursus voor deze hele fanatieke semi-pro videograaf! Zonder media achtergrond komen de termen en trucs rondom de camera-/personage positie goed van pas! Thx!
Lars van Afferen
De Video Academy is een zeer uitgebreide en waardevolle online training, waarin alle facetten van filmen met je smartphone en editing naar voren komen. De video training bestaat uit hele heldere uitleg, waardoor alle stappen goed te volgen zijn. Een echte aanrader!
Jeltine Jans
Ze gebruiken een fijne en logische opbouw in de modules, zodat je van elk aspect informatie krijgt. Vooral de laatste module over het editen van een video geeft veel nieuwe inzichten. Dus als je meer wilt gaan filmen voor jouw bedrijf is Skillable zeker een aanrader.
Jip Verhoeven
×